Blog

  • 27. 03. 2017

    OMNi-BiOTiC® potovanje

    Kot najstnica sem si vedno želela veliko potovati v nepoznane dele sveta. Spoznavanje drugih kultur, kulinarike, narave me je vedno veselilo. Nikoli pa nisem pomislila, da bi na potovanju lahko imela kakršne koli prebavne nevšečnosti. Edino kar mi je… Več >
  • 31. 03. 2017

    PROBIOTIKI oz. ČREVESNI MIKROORGANIZMI

    Od decembra 2016 se beseda probiotik kot zdravstvena trditev ne sme uporabljati na živilih, saj po besedah EFSE ni zadostnih dokazov o njihovi pozitivni učinkovitosti na telo. V Sloveniji si strokovne organizacije besedo probiotik NE razlagajo kot zdravstveno… Več >

O izdelkih

Linija izdelkov, OMNi-BiOTiC®, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier, so edini v Evropi z različnimi bakterijskimi kulturami, ki so naravno prisotne  v človeškem črevesju. Zato so dobili vzdevek KRALJ PROBIOTIKOV. Izdelki nastajajo v sodelovanju z priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi kot so: Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku, Linzu itd. Več si lahko preberete na tej povezavi. Izdelki so znanstveno dokazani, ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk.

Vsi izdelki

O nas

VIZIJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE je širiti zavedanje pomena zdravega črevesja, MIKROBIOM (skupek črevesnih bakterij) kaj je in kako vpliva na nas in kako lahko zavestno sobivamo z črevesnimi bakterijami.

ŽELJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE pa je vsem prebivalcem Slovenije omogočiti dostop do izdelkov vrhunske kakovosti - PREMIUM IZDELKOV.

 

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer (linije Vitality) za Slovenijo: Živa Kuliš s.p., Breg 22, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 41 519 909

www.zdravocrevesje.si