za vsaki dan z biološko aktivnimi črevesnimi bakterijami - univerzalni sinbiotik
prehransko dopolnilo v obliki prahu

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK:

4 g prahu na dan

NAČIN UPORABE:

1x dnevno na tešče po 4 g ALI 2x dnevno na tešče po 2 g zjutraj in po 2 g zvečer to je 1,5 h po zadnjem oborku. Prehransko dopolnilo raztopite v kozarcu mlačne vode, pomešajte in ga pustite stati 10 min. Po 10 minutah, potreben čas za aktivacijo črevesnih bakterij,  raztopino ponovno premešajte in popijte.

OBVESTILO:

  • V embalaži je priložena merilna žlička. Dnevno dozo preračunajte glede na priloženo merilno žličko.
  • Izdelek ne vsebuje živalskih proteinov, glutena, kvasovk ali laktoze.
  • Izdelke je primeren za sladkorne bolnike, ljudi z alergijo na laktozo ali gluten, za nosečnice ter doječe matere.
  • V primeru fruktozne intolerance in sladkornih bolnikov je aktivacijski čas 30 min. V tem času bakterije metabolizirajo vse fruktooligosaharide.

SESTAVINE:

koruzni škrob, maltodekstrin, fruktooligosahardi (FOS), mešanica črevesnih bakterij (Bifidobacterium animalis W53, Lactobacillus acidophilus W55, Lactobacillus salivarius W57, Enterococcus faecium W54, Lactococcus lactis W58, Lactobacillus casei W56), encim - amilaza

V 4 g VITALITY SYNBIOTICA PREMIUM je 4x109 CFU mešanice črevesnih bakterij.

OPOZORILA:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

SHRANJEVANJE:

VITALITY SYNBIOTIC PREMIUM shranjujte v suhem in temnem prostoru.

DODATNE INFORMACIJE:

Lot (L) in Uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži
Neto količina: 300 g

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer za Slovenijo: ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

gsm: +386 41 519 909

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Naročilo

Hitro naročilo

(Na svoj email boste prejeli podatke za plačilo)

Za naročilo še več različnih izdelkov, vas prosimo, da po pošiljanju tega obrazca izpolnite nov obrazec ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Po pošiljanju zgornjega obrazca boste prejeli potrdilo o pošiljanju na vneseni elektronski naslov. 

Naročila so možna tudi preko pisnega naročila na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ob naročilu naj se navede ime in priimek, naslov ter želeno število proizvodov), ob prejemu naročila vam s poslanim računom potrdim nakup. Način plačila je možen po povzetju ali po predračunu. Način dostave preko dostavne službe (poštnina se plača ob prevzemu) ali se dogovori za osebni prevzem v Ljubljani.

Za dodatna vprašanja pokličite na št. 041 519 909.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Prodajna mesta

O izdelkih

Linija izdelkov, OMNi-BiOTiC®, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier, so edini v Evropi z različnimi bakterijskimi kulturami, ki so naravno prisotne  v človeškem črevesju. Zato so dobili vzdevek KRALJ PROBIOTIKOV. Izdelki nastajajo v sodelovanju z priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi kot so: Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku, Linzu itd. Več si lahko preberete na tej povezavi. Izdelki so znanstveno dokazani, ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk.

Vsi izdelki

O nas

VIZIJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE je širiti zavedanje pomena zdravega črevesja, MIKROBIOM (skupek črevesnih bakterij) kaj je in kako vpliva na nas in kako lahko zavestno sobivamo z črevesnimi bakterijami.

ŽELJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE pa je vsem prebivalcem Slovenije omogočiti dostop do izdelkov vrhunske kakovosti - PREMIUM IZDELKOV.

 

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer (linije Vitality) za Slovenijo: ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 41 519 909

www.zdravocrevesje.si