Prva pomoč pri stresu!

Izbrani sevi bakterij in prebiotiki z encimi.

Devet posebej izbranih sevov bakterij, ki so združeni v OMNi-BiOTiC® STRESS Repair, imajo zmožnost, da ponovno vzpostavijo črevesno ravnotežje, ki ščiti pred škodljivimi bakterijami in alergeni.

prehransko dopolnilo v obliki prahu

NAMEN UPORABE:

Zaradi stalnega stresa se površina črevesja poškoduje in tesne vezi v črevesju, ki nas varujejo pred strupi, se pretrgajo. Kot posledica lahko v naše telo vdrejo različni strupi, povzročitelji bolezni in alergij. Hitro po tem se v črevesju aktivirajo snovi, ki povzročajo vnetja, “slabe” črevesne bakterije se razmnožujejo, kar neposredno vpliva na naše slabo počutje. Devet izbranih sevov bakterij, ki so združeni v OMNi-BiOTiC® STRESS Repair, imajo zmožnost, da ponovno vzpostavijo črevesno ravnotežje, ki ščiti pred škodljivimi bakterijami in alergeni. Poleg tega je z redno uporabo prehranskega dopolnila OMNi-BiOTiC® STRESS Repair mogoče nadzorovati naravno ravnotežje v črevesju, izboljšati prepustnost črevesne sluznice in posledično ponovno spodbuditi proizvajanje aminokisline triptofan (in s tem tudi hormona sreče serotonina in melatonina, hormona za spanje).

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK:

1–2 vrečki na dan

NAČIN UPORABE:

1–2-krat dnevno na tešče zjutraj ali zvečer to je 1,5 h po zandjem obroku popijte po 1 vrečko OMNi BiOTiC® STRESS REPAIR. Vsebino vrečke raztopite v mlačni vodi, pomešajte in pustite stati 10 minut, da začne prehransko dopolnilo delovati. Po 10 minutah raztopino ponovno premešajte in popijte.

OBVESTILO:

  • Izdelek ne vsebuje živalskih proteinov, glutena, kvasovk ali laktoze.
  • Je primeren za sladkorne bolnike in ljudi z alergijo na laktozo ali gluten, za nosečnice ter doječe matere.
  • V primeru fruktozne intolerance in sladkornih bolnikov je aktivacijski čas 30 min. V tem času bakterije metabolizirajo vse fruktooligosaharide.

SESTAVINE:

koruzni škrob, maltodekstrin, inulin, klacijev klorid, sevi bakterij*, magnezijev sulfat, fruktooligosaharidi (FOS), encimi (amilaze) in manganov sulfat.

*Vsebuje 9 sevov bakterij z najmanj 7,5 milijardami (109) bakterij na 1 vrečko, ki so naravno prisotne v človeškem črevesju:

Lactobacillus casei W56

Lactococcus lactis W19

Lactobacillus acidophilus W22

Bifidobacterium lactis W52

Lactobacillus paracasei W20

Lactobacillus plantarum W62

Bifidobacterium lactis W51

Bifidobacterium bifidum W23

Lactobacillus salivarius W24

OPOZORILA:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. 

SHRANJEVANJE:

OMNi BiOTiC® STRESS REPAIR shranjujete v suhem prostoru pri temperaturi do 25°C.

DODATNE INFORMACIJE:

Lot (L) in Uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži

Ena pakirna enota vsebuje: 56 vrečk po 3 g
Neto količina: 168 g

Proizvedeno v Avstriji / EU

Odgovoren za Slovenijo: Grandevita d.o.o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, Slovenija

 

Naročilo

Hitro naročilo

(Na svoj email boste prejeli podatke za plačilo)

Za naročilo še več različnih izdelkov, vas prosimo, da po pošiljanju tega obrazca izpolnite nov obrazec ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Po pošiljanju zgornjega obrazca boste prejeli potrdilo o pošiljanju na vneseni elektronski naslov. 

Naročila so možna tudi preko pisnega naročila na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ob naročilu naj se navede ime in priimek, naslov ter želeno število proizvodov), ob prejemu naročila vam s poslanim računom potrdim nakup. Način plačila je možen po povzetju ali po predračunu. Način dostave preko dostavne službe (poštnina se plača ob prevzemu) ali se dogovori za osebni prevzem v Ljubljani.

Za dodatna vprašanja pokličite na št. 041 519 909.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Prodajna mesta

O izdelkih

Linija izdelkov, OMNi-BiOTiC®, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier, so edini v Evropi z različnimi bakterijskimi kulturami, ki so naravno prisotne  v človeškem črevesju. Zato so dobili vzdevek KRALJ PROBIOTIKOV. Izdelki nastajajo v sodelovanju z priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi kot so: Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku, Linzu itd. Več si lahko preberete na tej povezavi. Izdelki so znanstveno dokazani, ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk.

Vsi izdelki

O nas

VIZIJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE je širiti zavedanje pomena zdravega črevesja, MIKROBIOM (skupek črevesnih bakterij) kaj je in kako vpliva na nas in kako lahko zavestno sobivamo z črevesnimi bakterijami.

ŽELJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE pa je vsem prebivalcem Slovenije omogočiti dostop do izdelkov vrhunske kakovosti - PREMIUM IZDELKOV.

 

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer (linije Vitality) za Slovenijo: ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 41 519 909

www.zdravocrevesje.si