Nobenega ANTIBIOTIKA brez posebej izbranih sevov bakterij.

Izbrani sevi bakterij in prebiotiki z encimi.

OMNi-BiOTiC® 10 AAD s pomočjo posebej izbranih sevov bakterij in zaradi visokega števila le-teh regenerira črevesno mikrofloro.

prehransko dopolnilo v obliki prahu

NAMEN UPORABE:

Prehransko dopolnilo OMNi-BiOTiC® 10 AAD je namenjeno kot dopolnitev prehrane ob uporabi antibiotikov.

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK:

2 vrečki na dan

NAČIN UPORABE:

Ob antibiotični kuro predpisano s strani zdravnika raztopite 2x1 vrečko OMNi-BiOTiC® 10 AAD (= 5 g) v mlačni vodi, pomešajte in pustite stati 1 minuto. Po 1 minuti raztopino ponovno pomešajte in popijte. Po koncu jemanja antibiotikov, nadaljujte z jemanjem OMNi-BiOTiC® 10 AAD (= 5 g) 1-krat dnevno na tešče t.j. zjutraj pred prvim obrokom ali zvečer 1,5 h po zadnjem obroku, po 1 vrečko vsaj še nadaljnjih 14 dni.

OBVESTILO:

  • Med jemanjem antibiotika in probiotika mora preteči vsaj 1,5 – 3 h.
  • Izdelek ne vsebuje živalskih proteinov, glutena, kvasovk ali laktoze.

  • Izdelek je primeren za sladkorne bolnike in ljudi z alergijo na laktozo in gluten.

  • V primeru fruktozne intolerance in sladkornih bolnikov je aktivacijski čas 30 min. V tem času bakterije metabolizirajo vse fruktooligosaharide.

SESTAVINE:

koruzni škrob, maltodekstrin, inulin, kalcijev klorid, rižev protein, magnezijev sulfat, fruktooligosaharidi (FOS), sevi bakterij*, encimi (amilaze), aroma vanilije in manganov sulfat.

*Vsebuje 10 sevov bakterij z najmanj 5 milijardami (109) bakterij na 1 vrečko, ki so naravno prisotne v človeškem črevesju:

Lactobacillus acidophilus W55

Lactobacillus acidophilus W37

Lactobacillus paracasei W72

Lactobacillus rhamnosus W71

Enterococcus faecium W54

Lactobacillus salivarius W24

Lactobacillus plantarum W62

Bifidobacterium bifidum W23

Bifidobacterium lactis W18

Bifidobacterium longum W51

OPOZORILA:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

SHRANJEVANJE:

OMNi BiOTiC® 10 AAD shranjujete v suhem prostoru pri temperaturi do 25°C.

DODATNE INFORMACIJE:

Lot (L) in Uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži

Ena pakirna enota vsebuje: 30 vrečk po 5 g
Neto količina: 150 g

Proizvedeno v Avstriji / EU

Odgovoren za Slovenijo: Grandevita d.o.o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, Slovenija

 

Naročilo

Hitro naročilo

(Na svoj email boste prejeli podatke za plačilo)

Za naročilo še več različnih izdelkov, vas prosimo, da po pošiljanju tega obrazca izpolnite nov obrazec ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Po pošiljanju zgornjega obrazca boste prejeli potrdilo o pošiljanju na vneseni elektronski naslov. 

Naročila so možna tudi preko pisnega naročila na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ob naročilu naj se navede ime in priimek, naslov ter želeno število proizvodov), ob prejemu naročila vam s poslanim računom potrdim nakup. Način plačila je možen po povzetju ali po predračunu. Način dostave preko dostavne službe (poštnina se plača ob prevzemu) ali se dogovori za osebni prevzem v Ljubljani.

Za dodatna vprašanja pokličite na št. 041 519 909.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Prodajna mesta

O izdelkih

Linija izdelkov, OMNi-BiOTiC®, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier, so edini v Evropi z različnimi bakterijskimi kulturami, ki so naravno prisotne  v človeškem črevesju. Zato so dobili vzdevek KRALJ PROBIOTIKOV. Izdelki nastajajo v sodelovanju z priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi kot so: Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku, Linzu itd. Več si lahko preberete na tej povezavi. Izdelki so znanstveno dokazani, ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk.

Vsi izdelki

O nas

VIZIJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE je širiti zavedanje pomena zdravega črevesja, MIKROBIOM (skupek črevesnih bakterij) kaj je in kako vpliva na nas in kako lahko zavestno sobivamo z črevesnimi bakterijami.

ŽELJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE pa je vsem prebivalcem Slovenije omogočiti dostop do izdelkov vrhunske kakovosti - PREMIUM IZDELKOV.

 

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer (linije Vitality) za Slovenijo: ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 41 519 909

www.zdravocrevesje.si