Dober začetek za mamo in otroka!

prehransko dopolnilo v obliki prahu

NAMEN UPORABE:

kot preventivno pomoč za zmanjševanje nastanka alergij (atopijski dermatitis, alergije na hrano, astma ali alergijski rinitis) ga priporočamo nosečnicam v zadnjih 6 tednih nosečnosti in novorojenčkom vsaj do 3 meseca starosti

PRIPOROČEN DNEVNI ODMEREK:

1 vrečka na dan

NAČIN UPORABE:

  • Dojenčki: 1-krat dnevno po 1 vrečko OMNi BiOTiC® PANDA (=3 g) raztopite v 1 žlički materinega mleka ali 1 žlički prekuhane vode in postopoma z pipeto nakapajte dojenčku v usta. V primeru da ne dojite raztopite 1-krat dnevno po 1 vrečko OMNi BiOTiC® PANDA v stekleničko.
    POZOR: prekuhana voda se mora ohladiti pod 40oC / steklenička se ne sme segreti nad 40oC ker s tem uničite bakterije v izdelku
  • Odrasli: 1-krat dnevno na tešče (to je zjutraj pred prvim obrokom ali zvečer 1,5 h po zadnjem obroku) popijte po 1 vrečko OMNi BiOTiC® PANDA (=3 g). Prehransko dopolnilo raztopite v mlačni vodi, pomešajte in pustite stati 10 minut. Po 10 minutah raztopino ponovno pomešajte in popijte.
  • Nosečnice: v primeru alergij na podlagi študije (Niers L., Martin R. et.al., The effects of selected probuotic strains on the development of eczema (the PandA study); Allergy 2009;64:1349-1358) priporočamo jemanje OMNi BiOTiC® PANDA (=3 g) 1-krat dnevno po 1 vrečko od 8 meseca nosečnosti naprej. 1-krat dnevno na tešče (to je zjutraj pred prvim obrokom ali zvečer 1,5 h po zadnjem obroku) popijte po 1 vrečko OMNi BiOTiC® PANDA (=3 g). Prehransko dopolnilo raztopite v mlačni vodi, pomešajte in pustite stati 10 minut. Po 10 minutah raztopino ponovno pomešajte in popijte.
  • Doječe matere: Seveda lahko mlada mamica Omni-BiOTiC® PANDA še naprej jemlje vsak dan kot je to počela v nosečnosti.

OBVESTILO:

  • Izdelek ne vsebuje živalskih proteinov, glutena, kvasovk ali laktoze.
  • Izdelek je primeren: za ljudi z diabetesom, z alergijo na laktozo ai gluten, za nosečnice ter doječe matere.

SESTAVINE:

rižev škrob, maltodekstrin in mešanica črevesnih bakterij (Lactococcus lactis W58, Bifidobacterium lactis W52, Bifidobacterium bifidum W23).

1 vrečka OMNi BiOTiC® PANDA vsebuje 3 g parhu = 3 x 109 CFU mešanice črevesnih bakterij to je 3 milijarde črevesnih bakterij.

OPOZORILA:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

SHRANJEVANJE:

OMNi BiOTiC® PANDA shranjujete v suhem prostoru pri temperaturi do 25°C.

DODATNE INFORMACIJE:

Lot (L) in Uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži
Ena pakirna enota vsebuje: 30 vrečk po 3 g
Neto količina: 90 g

Proizvedeno v Avstriji / EU

Odgovoren za Slovenijo: Grandevita d.o.o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, Slovenija

 

Naročilo

Hitro naročilo

(Na svoj email boste prejeli podatke za plačilo)

Za naročilo še več različnih izdelkov, vas prosimo, da po pošiljanju tega obrazca izpolnite nov obrazec ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Po pošiljanju zgornjega obrazca boste prejeli potrdilo o pošiljanju na vneseni elektronski naslov. 

Naročila so možna tudi preko pisnega naročila na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ob naročilu naj se navede ime in priimek, naslov ter želeno število proizvodov), ob prejemu naročila vam s poslanim računom potrdim nakup. Način plačila je možen po povzetju ali po predračunu. Način dostave preko dostavne službe (poštnina se plača ob prevzemu) ali se dogovori za osebni prevzem v Ljubljani.

Za dodatna vprašanja pokličite na št. 041 519 909.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Prodajna mesta

O izdelkih

Linija izdelkov, OMNi-BiOTiC®, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier, so edini v Evropi z različnimi bakterijskimi kulturami, ki so naravno prisotne  v človeškem črevesju. Zato so dobili vzdevek KRALJ PROBIOTIKOV. Izdelki nastajajo v sodelovanju z priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi kot so: Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku, Linzu itd. Več si lahko preberete na tej povezavi. Izdelki so znanstveno dokazani, ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk.

Vsi izdelki

O nas

VIZIJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE je širiti zavedanje pomena zdravega črevesja, MIKROBIOM (skupek črevesnih bakterij) kaj je in kako vpliva na nas in kako lahko zavestno sobivamo z črevesnimi bakterijami.

ŽELJA našega podjetja ZDRAVO ČREVESJE pa je vsem prebivalcem Slovenije omogočiti dostop do izdelkov vrhunske kakovosti - PREMIUM IZDELKOV.

 

Proizvedeno v Avstriji / EU

Distributer (linije Vitality) za Slovenijo: ZdravoČrevesje - Živa Kuliš s.p., Vodovodna c.49, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 41 519 909

www.zdravocrevesje.si